Å×Ù ËÏÃÏ

Å×Ù ËÏÃÏ Å×Ù ËÏÃÏ

γράψε κάτι που αξίζει να διαβαστεί ή κάνε κάτι που αξίζει να γραφτεί

3+1 λόγοι για να ψηφίσεις Πλεύση Ελευθερίας

Του Νίκου Αστρουλάκη, Πρωτοετή Φοιτητή Δημόσιας Διοίκησης

Απλά και σταράτα:

1. Η επικεφαλής του Πλεύσης, η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι από τις λίγες εναπομείνασες πολιτικούς στην Ελλάδα που έχει επιβεβαιωμένα τσίπα πάνω της. Θα μπορούσε να έχει πουλήσει την πίστη των Ελλήνων και την ψυχή της (όπως κάνουν άλλοι…) για την καρεκλάρα του Προέδρου Βουλής κάνοντας τα στραβά μάτια στην δοσιλογική κωλοτούμπα του Τσίπρα στο δημοψήφισμα. Δεν το έκανε, αποδεικνύοντας ότι όντως υπηρετεί τον Ελληνικό λαό και έμεινε σταθερή στην αντιμνημονιακές της θέσεις.

2. Η Πλεύση Ελευθερίας είναι από τα τελευταία κόμματα που συνδέουν την Αριστερά με τον Πατριωτισμό, καθώς είναι ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών χωρίς να κατηγορεί ως ακροδεξιούς και εθνικιστικές όσους διαδήλωναν κατά αυτής.

3. Οι υποψήφιοι της Πλεύσης, όπως φάνηκε στις ευρωεκλογές, δεν αποτελούνται από κομματοκράτες και καριερίστες πολιτικούς, αλλά από άτομα κάθε πτυχής του κοινωνικού και πολιτικού τομέα πχ της τέχνης, των λαϊκών κινημάτων (Κίνημα ΔΕΝ Πληρώνω), του ακτιβισμού και της οικολογίας, της νομικής, της διάσωσης του δημόσιου πλούτου, του συνδικαλισμού, των αγροτών κτλ

4. Μπόνους πόντοι: Η κυρία Κωνσταντοπούλου θα μπορούσε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα πρωθυπουργός, φέρνοντας μια προοδευτική τομή στην Ελληνική ιστορία!
ΕΧΩ ΛΟΓΟ - ΟΔΗΓΙΕΣ
 

ÔÉ ÃÉÍÅÔÁÉ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?