Å×Ù ËÏÃÏ

Å×Ù ËÏÃÏ Å×Ù ËÏÃÏ

γράψε κάτι που αξίζει να διαβαστεί ή κάνε κάτι που αξίζει να γραφτεί

Τώρα που ανοίγουν τα στόματα, θα ανοίξουν οι λογαριασμοί τους;

Της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, τ. Προέδρου της Βουλής

Η Εισαγγελία οφείλει να διατάξει έρευνα για όσα καταγγέλθηκαν σήμερα και δεν διαψεύστηκαν από το Μαξίμου.
Σε συνέχεια όσων έχουν δημοσιοποιηθεί όλο το τελευταίο διάστημα. Και νωρίτερα.

Τσίπρας κ Παππάς ντήλαραν και προσωπικά για τις τηλεοπτικές άδειες, υποσχόμενοι σε υποψήφιους καναλάρχες και μεσολαβώντας για άλλους...
Ντήλαραν για τις δημόσιες συχνότητες, δημόσιο αγαθό τεράστιας αξίας, για την κατακύρωση και την πληρωμή τους! Έχοντας φτιάξει έναν αντισυνταγματικό νόμο στα μέτρα τους, για να εκβιάσουν και να δωροδοκηθούν.

Την ίδια ώρα, υποδείκνυαν προσλήψεις δημοσιογράφων στα ΜΜΕ με τα οποία «ήταν σε σύγκρουση»... Για να ελέγξουν πλήρως την ενημέρωση που παίρνουν οι πολίτες.

Με τον ίδιο τρόπο που ο Τσίπρας έκανε μυστικά ραντεβού με τον Ψυχάρη, την ώρα που εγώ συγκρουόμουν σε όλα τα επίπεδα με τη διαπλοκή, για τη λίστα Λαγκάρντ, τη Siemens, τις τροπολογίες... Με τον ίδιο τρόπο ζητούσε εξυπηρετήσεις από τον Μαρινάκη για τον Καλογρίτσα, ενώ έβγαζε πύρινους λόγους στη Βουλή κατά της διαπλοκής.

Όσα είπε ο Μαρινάκης για τις συνεννοήσεις και τα πρωθυπουργικά αιτήματα εξυπηρέτησης, τα συνομολόγησε o Τσίπρας, με την επίσημη ανακοίνωση του Μαξίμου-μνημείο ηθικής κατάπτωσης, που επιστρατεύει το ακλόνητο επιχείρημα «ο Τσίπρας δεν θα καταδικαστεί πρώτος, γιατί προηγούνται άλλοι»!
Κακουργηματική απιστία και κακουργηματική απάτη σε βάρος του Δημοσίου από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και το δεξί του χέρι Νίκο Παππά, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, εκβίαση, ενεργητική και παθητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος, τετελεσμένες ή σε απόπειρα, είναι ορισμένα μόνο από τα αδικήματα που προκύπτουν προς διερεύνηση.
Σήμερα.

Μετά το σκάνδαλο Τσίπρα-Παππά-Μπενίση-ΕΥΔΑΠ το 2016, το σκάνδαλο Φλαμπουράρη το 2017, το σκάνδαλο Πετσίτη το 2018 και ούτω καθ’ εξής.
Η διορισμένη απ’ την Κυβέρνηση Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξ. Δημητρίου, η Εισαγγελέας-Επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα Ά. Ζαΐρη, η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ε.Τουλουπάκη, η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μ.Παπασπύρου, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Β.Θάνου θα έπρεπε να έχουν ήδη κινηθεί. Προφανώς ψάχνουν τρόπο να φανεί ότι κινούνται, που να εξυπηρετεί την Κυβέρνηση, την ώρα που η σήψη εξαπλώνεται.

Οι πολίτες ας εκφράσουν τα συμπεράσματά τους στην κάλπη.
Το λαό δεν θα σώσει ούτε η παλιά διαπλοκή ούτε η νέα.
Ούτε η ελεγχόμενη δικαστική εξουσία από τους μεν ή τους δε.
Οι πολίτες θα σωθούν αν σηκωθούν στα πόδια τους, ενωθούν και παλέψουν!
ΕΧΩ ΛΟΓΟ - ΟΔΗΓΙΕΣ
 

ÔÉ ÃÉÍÅÔÁÉ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?