Å×Ù ËÏÃÏ

Å×Ù ËÏÃÏ Å×Ù ËÏÃÏ

γράψε κάτι που αξίζει να διαβαστεί ή κάνε κάτι που αξίζει να γραφτεί

Ο Τσίπρας και η «Τελική του Λύση»

Του Γιάννη Κάϊρα, Προέδρου του Συνδέσμου Εμποροϋπαλληλών & Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου, μέλους της Πλεύσης Ελευθερίας Μαγνησίας, μέλους της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, μέλους της Επιτροπής πολιτών εναντίον των πλειστηριασμών πρώτης - λαϊκής κατοικίας

«Οι συνταξιούχοι που αφορά η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς, είναι πάνω από 70 χρονών και άρα το δημοσιονομικό όφελος σε λίγο θα εξαλειφθεί...»

Για τον Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως και για τους προκατόχους τους, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, κάθε ένας από εμάς είναι απλώς ένας αριθμός ΑΜΚΑ, ο οποίος φορτώνει τα ασφαλιστικά ταμεία που αυτοί έχουν κατακλέψει και έχουν καταρρεύσει!

Η κυνικότητα του Τσίπρα δεν διαφέρει σε τίποτα από την κυνικότητα των Άδωνη Γεωργιάδη, του Λοβέρδου και του Βρούτση οι οποίοι με την ίδια πολιτική που ασκεί τώρα ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξανάγκασαν ολόκληρες οικογένειες να επιβιώνουν όπως μπορούν με τα 400 ευρώ του παππού και της γιαγιάς.

Όλη αυτή η απίστευτη σε χυδαιότητα και απανθρωπιά πολιτική είναι απόγονος της ναζιστικής ιδεολογίας του Μένγκελε και της Τελικής Λύσης του Χίτλερ.

Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από έναν τυχοδιώκτη πρωθυπουργό που προδίδει κατ΄ εξακολούθηση λαό και πατρίδα, που μεταβιβάζει την πατρωνία του από την Μέρκελ στον Τραμπ και από τους Ευρωπαίους δυνάστες στους Αμερικανούς.

Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από τον νέο εκλεκτό του πιο μαύρου νεοφιλελευθερισμού του ΔΝΤ και αυτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ.

Ο λαός μας πρέπει σύντομα να επιλέξει εάν θα παραδώσει ξανά την τύχη της ζωής του σε ξένα χέρια και στους υπηρέτες αυτών, ή αν θα αναλάβει το δημοκρατικό του χρέος να απελευθερώσει εαυτόν, Σύνταγμα και Πατρίδα.

ΕΧΩ ΛΟΓΟ - ΟΔΗΓΙΕΣ
 

ÔÉ ÃÉÍÅÔÁÉ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?